Agencije - Knjigovođstvo - Novi Sad (Id oglasa #5267)
close
Kategorija: Agencije
Podkategorije: Knjigovođstvo
Oglašavač: Individualno
Datum Objave: 2018-11-24 08:53:01
Address: Novi Sad, Serbia
listing image
Označi Oglas
Kontaktiraj
Report this
Konsalting- poslovno informisanje
Opis:
Konsultantska kuća CONSULTING SOLUTIONS angažuje profesionalni tim ljudi specijalizovane za oblast konsaltinga kompanijama sa limitiranim kadrovskim angažovanjem profesionalnog menadžmenta. Izražena kadrovska limitiranost malih i srednjih preduzeća navedenog profila, pomoć privrednicima u ovoj sferi je dragocena i često nezaobilazna.

Konsultantska kuća CONSULTING SOLUTIONS je dinamična firma koja prateći najnovije trendove uspešnog poslovanja, pomaže svojim klijentima da unaprede svoje poslovanje. Imajući u vidu značaj ove vrste usluge, pažljivo osluškujući poslovne potrebe naših klijenata nastojimo da konstantno pratimo i poboljšavamo kako kratkoročne, tako i dugoročne aspekte poslovanja naših klijenata.

Nadamo se da ćete biti jedni od klijenata kojima ćemo, kao i mnogima do sada, pomoći da unaprede svoje poslovanje, da budu u toku sa svim zakonskim promenama i mogućnostima koje se pružaju u okvirima u kojima posluje Vaša kompanija, a na najbrži, najefikasniji i najprofesionalniji način.


qos.con@yahoo.com

(+381) 61 16 70-145


Lokacija na mapi:
Kontakt Informacije
  • Ime: ConsultingSolutions
  • Email: solutions.srbija@gmail.com
  • Adresa:Nije upisana adresa
1
0
Ocenite Oglašavača

Slični oglasi bazirani na vašim zahtevima pretrage

Prijatelji Sajta |