Blog

Saveti za oglašavanje

Korisni saveti i informacije o postavljanju i pretraživanju oglas, bilo da ste kupac ili prodavac prijavite se na našu email listu kako bi ste mogli da budete u toku sa našim bogom i informišete se o stvarima koje su bitne kad prodajte ili kupujete polovne stvari. 

Ukoliko ste prodavac saznajte šta je sve potrebno uraditi pri postavljanju oglasa kako bi ste što lakše i što brže prodali svoje stvari. Za kupce saveti o tome na šta treba da obrate pažnju kako bi bili zadovljni svojom kupovinom

10 Saveta kako do uspešnog oglasa

Saznajte šta ne smete nikako zaboraviti i šta treba ipoštovati kako bi vaš oglas na internetu imao dobre rezultate, odnosno kako da brzo i lako prodajete svoje proizvode i usluge putem internet oglasa.

Male tajne kupovine polovnog laptopa

Sve što je potrebno znati pre kupovine polovnog laptopa, šta testirati na šta obratiti pažnju gde i kako kupiti polovan laptop računar

Nekoliko koraka pri kupovini polovnih mobinih telefona

Na šta obratiti pažnju pri kupovini polovnih mobilnih telefona uz nekoliko korisnih saveta kako uštedeti više para kako se zaštiti od prevara i gde kupiti polovni mobilni telefon.

Prijatelji Sajta |